• Blijf up to date over de activiteiten binnen AVC

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Amsterdam Village Company, hou dan deze pagina goed in de gaten. Hierop worden alle nieuwberichten gedeeld.

Kies een Locatie

26 nov Theaterarrangement Stanislavski

Geniet van een complete avond uit in de Stadsschouwburg met het All-Inclusive Theaterarrangement voor €75,-

Het arrangement bestaat uit

  • Voorstelling naar keuze, in het oudste theater van Amsterdam
  • Ontvangst met aperitief 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling
  • Driegangen theatermenu
  • Wijnarrangement en tafelwater
  • Koffie of thee
  • Drankje in de pauze of na de voorstelling

Het diner vindt plaats in Café--restaurant Stanislavski of in een van de foyers van de schouwburg. Voor private dining is er in enkele ruimtes een meerprijs van toepassing

Zie het programmaoverzicht van de Stadsschouwburg op www.ssba.nl
Voor internationale gasten is er elke donderdag boventiteling beschikbaar.

Reserveren

Dit arrangement is te reserveren vanaf 10 tot en met 50 personen via: Events@Stanislavski.nl of via +31 20 - 795 99 96. Op de reservering zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca van toepassing.


26 nov PUP Expositie Hotel Arena

PUP nodigt je uit voor de vierde expositie in Hotel Arena, ditmaal in samenwerking met Furthur Labelz.  GROWING BETWEEN SPACES is de titel van de groepstentoonstelling.

Alle werken in de expositie interpreteren en onderzoeken de thema's ruimte, tijd, afstand en groei; thema's die zowel groots als klein zijn, zowel gelaagd als leeg, net als het leven zelf. Geplaatst in de omgeving van een hotel [wat tegelijk een tijdelijk huis en een anonieme plek is; een tijdelijke ruimte tussen ver weg en terug naar huis] speelt Furthur Labelz in deze tentoonstelling met het idee van beweging tussen ruimtes, en wat dat ‘tussenin’ betekent. Is dat een lege plek? Is het er gevuld met licht en gelach, of duisternis en spijt? Houdt een tijdelijk bed dromen of nachtmerries? Domineert het verlangen naar avontuur er of het verlangen naar huis? Wanneer de kunstenaars worden geconfronteerd met vragen over hun werk in deze omgeving, lijkt het erop dat ‘het tussenin’ dé plek is voor beide kanten van de medaille. Het belangrijkste is dat "GROWING BETWEEN SPACES" een staat van beweging markeert. Ja, we zijn ergens, maar toch ook alweer onderweg.

 

Bekijk de foto's van de opening

 


25 aug Opening PUP Expositie Hotel Arena

Flamboyant Fusion

Vanaf 26 augustus hangt er in Hotel Arena een nieuwe expositie van PUP om te bewonderen. In de expositie, Flamboyant Fusion, staan energieke bewegingen en kleuren centraal. Wil je meer weten over de expositie kijk dan op de website van PUP.


19 sep Ontbijten bij Neva Neva

Tijdens Van Gogh

Vanaf 29 september kunt u voordat u de Van Gogh tentoonstelling bezoekt, ontspannen ontbijten in het museumcafé van Neva. U bent van harte welkom vanaf 09.00 uur.


4 okt Nieuwe Websites AVC

Vanaf nu LIVE!

Sinds september staan de nieuwe websites voor Stanislavski, Hotel Arena, Odeon Amsterdam, Neva in de Hermitage en Museumcafé Mokum online! Sinds begin oktober is nu ook de website van AVC live! Heeft u een fout gevonden of heeft u aanbevelingen over een van deze websites? We horen het graag. Stuur een e-mail naar marketing@amvilco.nl.


23 okt 'Ricardo' genomineerd Neva

voor kookboek van het jaar!

Het kookboek van Ricardo van Ede is genomineerd voor het kookboek van het jaar 2012 in de categorie chefs! Wilt u ook dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen? Stem dan nu op 'Ricardo' via http://www.kookboekvanhetjaar.nl/


18 nov Mobiele App Hotel Arena

Nu online

Hotel Arena biedt haar gasten een mobiele app. Een conciërge binnen handbereik! Download de app op je mobiel of tablet en blijf op de hoogte van alle evenementen in Hotel Arena, speciale aanbiedingen, tips en activiteiten in de buurt. Natuurlijk kan je via deze app ook direct een kamer boeken, feedback geven en antwoorden vinden op al je vragen over ons hotel.

Voor de zakelijke gast heeft de Hotel Arena app een conferentie functie. Hiermee kan informatie over een congres worden gedeeld met andere deelnemers. Neem contact op met events@hotelarena.nl om meer te weten te komen over het gebruik van de conferentie app.


7 mrt Nieuw: Last minute korting Hotel Arena

20% boekingskorting

Behoefte aan een last minute weekend break in een lekker hotel in Amsterdam? Gewijzigde plannen op het aller laatste moment en daarom toch een hotelkamer nodig? Maak dan gebruik van onze 20% last minute boekingskorting. Controleer de last minute beschikbaarheid en prijzen door de promotiecode 'Lastminute' in te vullen onder het kopje 'Speciale Codes' op de boekingspagina van deze website. Deze korting geldt voor overnachtingen die maximaal 2 dagen voorafgaand aan het verblijf worden geboekt.

Alle boekingen via onze eigen website zijn voorzien van de laagste prijs garantie.

 


6 apr PUP Expositie Hotel Arena

'Growing between spaces'

PUP nodigt je uit voor de vierde expositie in Hotel Arena, ditmaal in samenwerking met Furthur Labelz. De opening vindt plaats op zaterdag 6 april 2013. GROWING BETWEEN SPACES is de titel van de groepstentoonstelling.

Alle werken in de expositie interpreteren en onderzoeken de thema's ruimte, tijd, afstand en groei; thema's die zowel groots als klein zijn, zowel gelaagd als leeg, net als het leven zelf. Geplaatst in de omgeving van een hotel [wat tegelijk een tijdelijk huis en een anonieme plek is; een tijdelijke ruimte tussen ver weg en terug naar huis] speelt Furthur Labelz in deze tentoonstelling met het idee van beweging tussen ruimtes, en wat dat ‘tussenin’ betekent. Is dat een lege plek? Is het er gevuld met licht en gelach, of duisternis en spijt? Houdt een tijdelijk bed dromen of nachtmerries? Domineert het verlangen naar avontuur er of het verlangen naar huis? Wanneer de kunstenaars wordengeconfronteerd met vragen over hun werk in deze omgeving, lijkt het erop dat ‘het tussenin’ dé plek is voor beide kanten van de medaille. Het belangrijkste is dat "GROWING BETWEEN SPACES" een staat van beweging markeert. Ja, we zijn ergens, maar toch ook alweer onderweg.


23 apr Last minute korting Hotel Arena

20% korting op je verblijf

Behoefte aan een last minute weekend break in een lekker hotel in Amsterdam? Gewijzigde plannen op het aller laatste moment en daarom toch een hotelkamer nodig?

Maak dan gebruik van onze 20% last minute boekingskorting!

Vul de promotiecode 'Lastminute' in onder het kopje 'Speciale Codes' op de boekingspagina van deze website en bekijk de beschikbaarheid!

Deze korting geldt voor overnachtingen die maximaal 2 dagen voorafgaand aan het verblijf worden geboekt.


2 mei Rhubarb week bij Neva Neva

Van 2 tot en met 12 mei 2013 zet Mister Kitchen onze (bijna) vergeten groente rabarber in het zonnetje. Chefs, shakers, experts en kunstenaars zullen zich laten inspireren door de stijlvolle roodgroene stengel. In beeld, tekst en smaak kunnen de bezoekers zich laven aan de mythische stengel die ooit vanuit China alsmedicijn langs de zijderoute zijn weg naar Europa vond en pas recent zijn intrede in onze keuken deed.

Ook restaurant Neva doe mee aan de Rhubarb week en serveert een blanc-manger met rabarber en aardbeiensorbet. Reden te meer om een een middag lang te komen tafelen bij Neva!

vanaf-2-mei-rhubarb-week 2

27 mei Talkies terrasactie Hotel Arena

20% korting bij lunch

De bomen zijn diepgroen, de zon komt ontzettend vroeg op en de avond begint pas na tienen, de stad geurt naar bloemen en op straat lijkt iedereen een stuk vrolijker. Na een lange koude, donkere winter is het nu eindelijk tijd voor de zomer. Tijd voor zwierige jurkjes, blote benen en dagen lang vertoeven op alle zonovergoten terrassen die Amsterdam rijk is.

Word je al vrolijk bij het idee om urenlang door te brengen op een terras? Houd dan Talkies magazine goed in het vizier, want vanaf 31 mei ligt hun terrasspecial in de winkel met daarin de terrascard. Tegen (eenmalige) inlevering van deze Talkies terrascard ontvang  je in Hotel Arena of café restaurant Stanislavski 20% korting op een lunch (excl. drank).  Het is altijd verstandig om van te voren even te reserveren (onder vermelding van de Talkies terrasactie).

Toevalligerwijs vindt op 31 mei ook de terrasborrel plaats bij Hotel Arena, waar we samen met elkaar proosten op de zomer en het weekend! Iedereen is welkom. Zien we je snel op ons terras?

De actie loopt van vrijdag 31 mei t/m donderdag 1 augustus 2013 en is niet geldig in combinatie met andere acties.


29 jun Damn Food Waste AVC

Om te laten zien hoeveel voedsel er in Nederland wordt verspild (4,4 miljard euro per jaar!), serveert Damn Food Waste op 29 juni op het Museumplein in Amsterdam voor zeker 5.000 mensen een lunch. Er komt een grote berg verse groenten, die ons bord anders nooit bereikt zouden hebben om cosmetische of andere redenen: te krom, te klein, te groot, gek gevormd of uit een beschadigde of verkeerd gelabelde verpakking. Die groenten worden ter plekke in veldkeukens verwerkt tot een heerlijke soep waar 5.000 mensen gratis van kunnen eten tussen 12.00 en 16.00 uur. Daaromheen vindt een vrolijke festivalprogrammering plaats van diverse initiatieven die zich inzetten tegen voedselverspilling.

Amsterdam Village Company steunt dit project omdat alle locaties van AVC zoveel mogelijk rekening houden met voedselverspilling.

Je kan je aanmelden op de Facebook pagina van Damn Food Waste als je komt!