• HOTEL ARENA

Welkom bij Amsterdam Village Company

Amsterdam Village Company (AVC) ontwikkelt en exploiteert horecabedrijven met een maatschappelijke en culturele identiteit in de stad Amsterdam. Ontmoeting, inspiratie en gastvrijheid voor de lokale, nationale en internationale gast staan hierbij centraal.

AVC heeft de afgelopen jaren een sterk portfolio van bedrijven opgebouwd die door de culturele identiteit unieke posities innemen in het horecaland van Amsterdam. De locatie die momenteel onder AVC valt is Hotel Arena. Hotel Arena ondergaat een grootste verbouwing en uitbreiding en zal in de zomer van 2016 haar gezicht keren naar het Oosterpark. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

No Guts, No Glory is vanaf het begin de slogan geweest van AVC. Binnen de horecabranche is het niet vanzelfsprekend dat een onderneming zo’n lang leven is gegund. De reden dat AVC nu 23 jaar bestaat is gebaseerd op visie, doorzettingsvermogen, durf, keihard werken en een beetje geluk. Deze factoren vormen nog steeds de basis voor het succes  van AVC de komende jaren.

Bijeenkomst of evenement ruimte huren?

Kies een gelegenheid
Aantal personen

50